Afl. 42 - Surface Duo en Microsoft Teams

10-12-2021

Enkele maanden geleden werd de Surface Duo beschikbaar in Nederland. We praten met Paul Honout (Business Group Lead Surface and Hololens bij Microsoft) over dit nieuwe apparaat en hoe het werken met Microsoft Teams op mobiele apparaten nog makkelijker maakt.

Please log in to listen to this content

Afl. 42 - Surface Duo en Microsoft Teams 28:07

Date: 10-12-2021

Enkele maanden geleden werd de Surface Duo beschikbaar in Nederland. We praten met Paul Honout (Business Group Lead Surface and Hololens bij Microsoft) over dit nieuwe apparaat en hoe het werken met Microsoft Teams op mobiele apparaten nog makkelijker maakt.

Afl. 41 - Het Gele Huis; de digitale verhuizing van het Vincent van Gogh Museum (met Motion10) 27:34

Date: 18-05-2021

Al voor de COVID-19 pandemic begon het Van Gogh Museum met de adoptie van Microsoft365 en Microsoft Teams. Toen de deuren onverwachts gesloten moesten worden en al het personeel van huis moest werken, ging deze digitale verhuizing in een versnelling. Samen met hun Microsoft Gold Partner, Motion 10, spreken Jeroen en Michel over hun taktiek om de transitie voor het personeel van het Van Gogh Museum zo goed mogelijk te laten verlopen.

Afl. 40 - Teams adoptie content strategieen bij grote enterprises 33:15

Date: 03-05-2021

Bij EY (Ernst & Young) werken inmiddels alle 300.000 medewerkers met Microsoft Team, maar hoe je dat doet en hoe je goeie content blijft maken om door verandering heen te gaan vertelt Jonathan Danowitz van EY in aflevering 40 van Teams Talk. Links: Company Communicatie en andere app templates https://docs.microsoft.com/en-us/microsoftteams/platform/samples/app-templates Teams Talk community: https://aka.ms/teamstalkcommunity

Afl. 39 - Microsoft Teams voor HR afdelingen 29:56

Date: 05-04-2021

We're back! Na een korte break is Teams Talk terug en vandaag praten we met Anneloes Dijkstra en Eline van Ballegoijen over hoe HR afdelingen slim gebruik kunnen maken van Microsoft Teams. We praten over onboarding, virtuele koppen koffie, new hires en meer... Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl.38 - Workspace365 integratie in Teams 29:16

Date: 22-02-2021

Workspace365 wordt door ruim 200.000 gebruikers in Nederland gebruikt en is sinds afgelopen week ook beschikbaar in Teams. Samen met Mark van Workspace365 praten we over de oplossing, mogelijkheden voor klanten en partners en hoe je als ontwikkelaar jouw app in Teams kun krijgen. Je kunt je nu inschrijven voor de Teams Talk community via https://aka.ms/teamstalkcommunity De Teams as a Platform webinar reeks is beschikbaar via https://aka.ms/taapwebinars_nl Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 37 - Microsoft Experience Platform aankondiging 31:25

Date: 09-02-2021

Afgelopen week lanceerde Microsoft het Microsoft Experience Platform. De eerste producten binnen dit platform zijn die binnen Microsoft Viva. Jeroen en Michel bespreken de vier pijlers van Microsoft Viva en wat je er van kunt verwachten. Wil je onderdeel uitmaken van de Teams Talk Community? Schrijf je dan in via https://aka.ms/teamstalkcommunity Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 36 - Apps en effectievere meetings met Decisions met Bryan Huber 25:17

Date: 25-01-2021

Je hebt wellicht de polls app al gevonden in Microsoft Teams, maar met de komst van de 'meeting extensibility API' kun je nog veel meer apps toevoegen (of zelf bouwen) in je Teams meetings. Tijdens Teams Talk 36 spreken Jeroen en Michel met Bryan Huber van Decisions. Een app die je meetings meer structuur geeft en zo je productiviteit verhoogd. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 35 - Nederlandse uitslagen uit het Work ReWorked onderzoek 43:56

Date: 11-01-2021

Remote werken is here to stay! Uit een nieuw Europees onderzoek, uitgevoerd door de Boston Consultancy Group en KRC Research in opdracth van Microsoft, blijkt dat ook na COVID-19 remote werken niet meer zal verdwijnen. Tijdens deze aflevering van Teams Talk bespreken Michel en Jeroen de Nederlandse resultaten van dit onderzoek (vanaf 10:00). Dit is misschien wel de meest informatieve Teams Talk van de afgelopen 35 afleveringen! Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 34 - Terugkijken op Teams in 2020 met diverse gasten 45:27

Date: 28-12-2020

Aflevering 34 zit vol met gasten! Hans van der Meer (Business Group Lead Microsoft365) vertelt over zijn favoriete Teams feature en Ralf Hillebrand (Docent 24/7, Hogeschool Rotterdam) en Maartje Couck (Learning Specialist, Microsoft) vertellen over hoe trots ze zijn op alle docenten. Ook Yuri Randhami (Managing Director, CTB) belt even in om te praten over work/life balance in 2020 en Remco de Kramer (Microsoft) vertelt over de groei van Teams Voice. Tot slot maakt Bas van Leur (1uur.nu), live langs de A4, de nomaties bekend voor hun Adoptie Awards! En dat allemaal in 40 minuten!!! Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl 33. - Microsoft Teams in de Zorg 32:41

Date: 14-12-2020

Pluryn ondersteunt jongeren en volwassenen bij het vergroten van kansen op een zo volwaardig en zelfstandig mogelijke plek in de samenleving. Ook als de problematiek complex is. Sinds het begin van COVID-19 gebruiken zij Microsoft Teams. Samen met hun it partner Tech Bakery vertellen ze in deze uitzending hoe zij met Teams zijn gestart en ervoor hebben gezorgd dat de medewerkers van Pluryn het maximale uit de applicatie halen. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 32 - Onderzoeks rapport over thuiswerken tijdens COVID-19 met Marco van Gelder (Veldoen) en Paul Vos (HSO) 33:13

Date: 30-11-2020

Veldhoen + Company deed de afgelopen weken uitgebreid onderzoek naar de impact van thuiswerken tijdens COVID-19. Marco van Gelder (Veldhoen) en HSO vertellen over wat ze allemaal zijn tegen gekomen en hoe we hier met z'n allen van kunnen leren. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl 31. Blended Learning in educatie met Microsoft Teams met Ralf Hillebrand van Hogeschool Rotterdam 39:26

Date: 16-11-2020

In Maart ging bijna heel het Nederlandse onderwijs over op Microsoft Teams. Nu de scholen weer voor een groot deel open zijn, is blended learning een grote kans voor educatie. In deze aflevering van Teams Talk hebben Michel en Jeroen niemand minder dan Ralf Hillebrand van de Hogeschool Rotterdam in de uitzending te praten over virtueel, blended en parallel lesgeven met Microsoft Teams. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 30 - Toegankelijkheid van Microsoft Teams met Jesse Wienholts van Koninklijke Visio 28:28

Date: 02-11-2020

Microsoft heeft toegankelijkheid en inclusiviteit hoog op de agenda staan als het gaat om product ontwikkeling. Tijdens deze uitzending van Teams Talk hebben wij Jesse Wienholts te gast. Jesse is sinds zijn geboorte blind en praat met Jeroen en Michel over hoe toegankelijk Teams nou echt is. Michel heeft ook een verrassing voor Jeroen in het eerste deel van de show... Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl 29 - Microsoft Teams Platform - Simpel apps toevoegen aan Teams 29:39

Date: 19-10-2020

Werken is meer dan alleen vergaderen. Microsoft Teams is de hub voor Teamwerk en maakt het naast chat, video vergaderen en het beheren van je notities en kalender ook mogelijk om simpel apps toe te voegen aan je Teams applicatie. Die kan door reeds gemaakt apps toe te voegen, zelf aan de slag te gaan met Power Platform of om zelf apps te bouwen. Dit alles is simpeler dan je wellicht denkt! Jeroen en Michel lopen door de mogelijkheden heen en er zijn zelfs prijzen te winnen in deze aflevering! Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 28 - Thuiswerken, samenwerken en meeting vermoeidheid met Bas van Leur van 1uur.nu 31:15

Date: 05-10-2020

Afgelopen week kondigde Premier Rutte een nieuwe periode aan waarin van werknemers en werkgevers in Nederland weer werd gevraagd om zoveel mogelijk thuis te werken. 1uur.nu is gespecialiseerd in de adoptie van technologie en spreekt in deze aflevering met Michel en Jeroen onder andere over thuiswerken, samenwerken en meeting vermoeidheid. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 27 - Microsoft Ignite en de verwachting rondom Microsoft Teams 30:33

Date: 21-09-2020

Deze week (22-24 september) vindt de eerste volledige virtuele versie van Microsoft Ignite plaats. Michel en Jeroen bespreken de belangrijkste sessies om te volgen. We kijken met name naar sessies rondom Microsoft Teams, alles rondom data op de werkplek en werk cultuur. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 26 - Alle nieuwe en aankomende features in Microsoft Teams 43:50

Date: 07-09-2020

De developers van Microsoft Teams hebben deze zomer niet stilgezeten! Michel en Jeroen bespreken in deze uitzending (die ook live werd uitgezonden op YouTube https://www.youtube.com/watch?v=eS9ftP9-yO4) alle nieuwe aangekondigde features voor Microsoft Teams met een paar easter eggs rondom features die mogelijk onderweg zijn. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 25 - Fugro, Teams en geofysische gegevens (met Jef Michielssen van Fugro en Yuri Ramdhani van CTB) 32:55

Date: 24-08-2020

Fugro verzamelt en interpreteert geotechnische en geofysische gegevens. Ze gebruiken Teams om international samen te werken. Hun partner CTB helpt ze met de Teams Maturity Index om de adoptie van Teams zo goed mogelijk in te zetten. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 24 - Data gedreven veranderen met Jasper Snijder van E-Office 29:05

Date: 10-08-2020

In een wereld waarin de scheidingslijn tussen zakelijk en prive steeds dunner wordt, is het goed om data inzichten te gebruiken om medewerkers te beschermen tegen overwerk, samenwerken te stimuleren en slim gebruik te maken van je netwerk. Met Workplace Analytics, MyAnalytics en Productivity Score in Microsoft365 zijn deze inzichten makkelijk te verkrijgen. Jasper Snijder van E-Office vertelt hier alles over. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 23 - IPG Mediabrands en het gebruik van Teams met externe klanten 29:21

Date: 27-07-2020

IPG Mediabrands Nederland is de mediaholding van de bureaus UM, Initiative, Reprise, bGenius en Yune, daarbij ondersteunt door inkoopbureau MAGNA en Marketing Sciences. Samenwerken intern, maar ook met klanten is een key component voor het succes van IPG Mediabrands. Nathalie Gumbs, Group Operations Director, vertelt over de cruciale rol die Microsoft Teams speelt in deze samenwerking tussen de verschillende agencies en haar klanten. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 22 - Governance binnen Microsoft Teams met Dennis Hoogenraad van Avepoint 29:08

Date: 13-07-2020

Wie mogen er Teams aanmaken, wat doe je met je bestanden als het project is afgelopen en meer van dit soort vragen en de best practices daar omheen worden besproken met Dennis Hoogenraad van Avepoint. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 21 - De ervaringen van de Rabobank met Teams en Jabra (met Emiel Stroeve van Rabobank en Glenn Tjebbes van Jabra) 30:25

Date: 29-06-2020

De Rabobank heeft het natuurlijk gebruik van Microsoft Teams zien groeien en ziet het gebruik van de juiste tools (zowel de juiste apps als de juiste hardware en accessoires) als essentieel voor succes. Emiel Stroeve van de Rabobank sluit aan om te vertellen over hoe hij de ontwikkeling van Teams binnen de Rabobank ziet en Glenn Tjebbes van Jabra vertelt over Teams certified headset, die bij de Rabobank worden ingezet voor perfecte geluidskwaliteit en geintegreerde functionaliteit. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 20 - Teams Maturity Index met Yuri Ramdhani van CTB 26:46

Date: 15-06-2020

Het gebruik van Microsoft Teams is gigantisch gegroeid in de afgelopen 3 maanden, maar hoeveel halen de gebruikers nou echt uit deze hub voor teamwerk? Managing Director Yuri Ramdhani deed met zijn bedrijf CTB onderzoek naar de adoptie graad van Team en ontwierp de Teams Maturity Index. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 19 - Leidinggeven op afstand met auteur Gonny Vink van Work21 27:28

Date: 01-06-2020

Gonny Vink schreef vorig jaar het boek 'Leidinggeven op afstand'. Uiteraard had ook zij niet verwacht dat het werk nu relevanter zou zijn dan ooit. Jeroen en Michel spreken met Gonny (die als titel Chief Happiness Officer heeft) over hoe managers het beste om kunnen gaan met leidinggeven op afstand. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 18 - Microsoft Teams gebruikers beveiligen met Maarten Goet van Wortell 29:34

Date: 18-05-2020

The Orange Defense Group bracht onlangs de resultaten uit van een onderzoek naar gevonden zwakheden in tooling voor videoconferencing. Microsoft Teams kwam daar met 0.0002% het beste uit. Teams zelf is daarmee het meest veilige product in deze categorie op de markt. Maar zeker in tijden van thuis werken zijn er toch een aantal zaken om over na te denken; hoe ga je om met je data op prive apparaten, hoe beheer je deze apparaten zonder in te breken op de privacy van de gebruiker en wat is nu het laaghangende fruit op het gebied van security? We spreken hierover met Maarten Goet van Wortell. Maarten is Microsoft MVP, Regional Director en security specialist en geeft antwoord op de vele verschillende scenarios. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Work, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 17 - De nieuwe Surface line up 2020 met Paul Honout (Surface Lead Microsoft) 31:39

Date: 07-05-2020

Suprise! Een extra Teams Talk aflevering!! Gisteren was daar plotseling een grote aankondiging rondom 7-tal nieuwe Surface devices. Mooi moment om Paul Honout (Business Group Lead Microsoft) aan de tand te voelen over alle nieuwe aankondigingen. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 16 - Vergaderen in het nieuwe normaal met Joost Jetten van Logitech 28:44

Date: 04-05-2020

Onderzoek laat zien dat 56% van alle meetings minstens 1 persoon heeft, die virtueel deelneemt. In veel situaties betekent dat nu nog een hoop gedoe met kabels, plugjes en instellingen om je meeting op een beeldscherm te krijgen. Dit kan anders! In aflevering 16 van Teams Talk praten Jeroen en Michel met Joost Jetten van Logitech over de kracht van Microsoft Teams Room Systems. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl.15 Technologie in tijden van social distancing (met o.a. Danny Burlage, Denise Dechamps, MC Brainpower, Volvo Cars Nederland en meer) 44:30

Date: 20-04-2020

Miljoenen mensen wereldwijd passen zich momenteel aan aan een wereld van thuiswerken. Dit heeft impact op alle sectoren en branches, maar er zijn ook lichtpunten. Tijdens een langere afleveringen 15 van Teams Talk, bellen Jeroen en Michel met verschillende gasten om te praten over de impact, downside van versnelde veranderingen en de upside van Microsoft Teams en technologie. Timestamps: Nieuwe features die nu uitgerold worden in Microsoft Teams (02:06).  Danny Burlage van Wortell over het nieuwe normaal  (05:33).  Maurice Vreke van Volvo Cars Nederland over de noodgedwongen versnelde uitrol van Teams (13:17). Brian van Dorp van Make-A-Wish over hoe technologie de stichting helpt om wensen van kinderen uit te laten komen (22:35).  Denise Deschamps van de Body Language Academy, psychologe en body language expert over hoe deze tijd leiden tot nieuwe ideeen en innovatie (31:48) . MC Brainpower over het wegvallen van optredens en technologie gebruiken om toch met grote regelmaat muziek uit te brengen (38:52) Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 14 - Power Platform in Teams met Daniel Laskewitz van Sogeti 25:45

Date: 06-04-2020

Daniel Laskewitz is expert op het gebied van Power Platform en praat met ons over de integratie met Teams. Er is een tekort aan developers in de wereld. Het Microsoft Power Platform met Power Apps, Power BI en Power Automate maakt het makkelijk om no-code/low-code apps te maken voor standaard processen en flows. Je komt via deze link in contact met Daniel via LinkedIN Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 13 - Het Microsoft MVP programma en de menselijke kant van technologie met KBWorks 29:23

Date: 23-03-2020

Voor aflevering 13 ontvangen we Debby en Paul van KBWorks in de uitzending. Paul is Microsoft MVP en Debby richt zich meer op de menselijke kant van technologie. We praten over wat het MVP programma inhoud en spreken met Debby over waarom de mensenlijk kant zo belangrijk is als het gaat om de adoptie van technologie. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 12 Werken met 'champions' voor Microsoft Teams adoptie met Carina de Vries van Workspace Heroes 32:54

Date: 09-03-2020

In aflevering 12 van Teams Talk hebben we Carina de Vries van Workspace Heroes in de studio. Zij vertelt over het inzetten van 'champions' of 'heroes' voor een goeie adoptie van Microsoft Teams. Ze vertelt onder andere over de rol van deze mensen, de profielen en meer. Ook zien we een andere kant van Jeroen na de mooie reacties op de podcast. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 11 - Governance voor Microsoft Teams met Jasper Oosterveld van InSpark 26:52

Date: 24-02-2020

In aflevering 11 van Teams Talk praten Jeroen en Michel met Microsoft MVP, Jasper Oosterveld van InSpark over governance binnen Microsoft Teams. Welke regels en afspraken moet je vanuit een IT perspectief maken voordat je met Teams aan de slag gaat? Wie mogen er Teams aanmaken, hoe lang moet een team bestaan en meer brandende vragen worden beantwoord in slechts 30 minuten Teams Talk. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 10 "Tony's Chocolonely en Teams" met Rick van Doorn van Tony's 30:10

Date: 10-02-2020

Tony's Chocolonely is ontstaan naar aanleiding van een TV uitzending en is inmiddels uitgegroeid naar Nederlandse marktleider op het gebied van chocolade. Niet alleen zijn zij een impact company op het gebied van chocolade, maar ook een bedrijf dat hard is gegroeid en de stap heeft gemaakt van Skype for Business naar Microsoft Teams. Michel en Jeroen praten met Rick van Doorn over Tony's, de reis die het bedrijf moest maken en learnings. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 9 - "Microsoft Teams in Educatie" met Maartje Couck van Microsoft Educatie 31:06

Date: 27-01-2020

In deze aflevering hebben Jeroen en Michel hun collega Maartje Couck in de studio. Maartje werkt voor het educatie team binnen Microsoft en vertelt over de functionaliteiten in Microsoft Teams for Education en over Minecraft for Education. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 8 - Beginnen met Microsoft Teams 30:40

Date: 13-01-2020

In aflevering 8 van Teams Talk beginnen Jeroen en Michel met bubbels en de nieuwe features in Microsoft Teams, die in December 2019 zijn toegevoegd. Veel vragen krijgen wij over hoe te starten met Teams en in deze aflevering bespreken we kort de drie fases van het begin van je reis met de hub voor teamwerk. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 7 "Apps in Microsoft Teams" met Sjoerd Koolen (WorkplaceBuddy) en Patrick Scherbeijn (AskRoger) 29:05

Date: 30-12-2019

Naast chat, samenwerken, vergaderen en bellen is er nog een element waardoor Microsoft Team de Hub voor Teamwerk is geworden; apps! Steeds meer partijen bouwen applicaties, die te downloaden zijn in de Teams App Store en te gebruiken zijn in Teams. Twee voorbeelden daarvan zijn WorkplaceBuddy en de WhatsApp integratie van AskRoger. Sjoerd Koolen helpt met WorkplaceBuddy het maximale uit Office365 te halen dankzij bots, persona, content en experts en met een Whatsapp integratie (die ook werkt met verschillende andere social media platformen) maken Patrick Scherbeijn en het team van AskRoger communicatie met je eindklanten nog makkelijker.

Afl. 6 "Bellen met Teams" met Remco Kramer van Microsoft 21:52

Date: 16-12-2019

Remco de Kramer (Product Marketing Manager Microsoft365, Microsoft) is voor de tweede week op rij terug. In deze aflevering bespreken hoe het mogelijk is om te bellen vanuit Microsoft Teams, wat daar voor nodig is en welke scenarios er werken. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace &A.I, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl.5 "De meeting lifecycle" met Remco de Kramer van Microsoft 26:33

Date: 02-12-2019

In aflevering 5 van Teams Talk hebben Jeroen en Michel de Microsoft Product Marketing Manager Microsoft365, Remco de Kramer, op bezoek. Ze hebben het over de impact van Teams op vergaderen, de meeting lifecycle, inclusiviteit in Teams en meer. Teams Talk is een twee wekelijkse podcast gepresenteerd door Jeroen Jansen (Partner Succes Manager, Microsoft) en Michel Bouman (Territory Channel Manager Modern Workplace &A.I, Microsoft) waarin de verschillende onderwerpen die gelinkt zijn aan Teams de revue passeren. Teams Talk duurt ongeveer 30 minuten, is voor Microsoft klanten en partners en focust minder op de techniek en meer op de impact op mens en werk.

Afl. 4 - Change Management en Prosci 27:00

Date: 19-11-2019

In deze aflevering bespreken Jeroen Jansen en Michel Bouman van Microsoft Nederland wat change management allemaal met zich meebrengt en besteden zijn aandacht aan Prosci en het ADKAR model.

Afl. 3 - "Live vanaf Microsoft Ignite" met Hans van der Meer 30:28

Date: 07-11-2019

Voor aflevering 3 van Teams Talk zit Jeroen samen met Hans van der Meer (Microsoft 365 Lead voor Nederland). Vanuit Orlando praten ze je door een aantal grote Teams aankondingen heen, die de afgelopen dagen voorbij zijn gekomen op Microsoft Ignite; de jaarlijkse conferentie voor ontwikkelaars en IT-professionals.

Afl.2 "Gamification" met Mike Bakker van The Cue 28:56

Date: 31-10-2019

In deze aflevering de onthulling van de naam van deze podcast plus een gesprek met Mike Bakker van The Cue over Gamification en verandering.

Afl. 1 Teams Talk (Pilot uitzending) 33:46

Date: 08-10-2019

Jeroen Jansen en Michel Bouman van Microsoft Nederland over Microsoft Teams. In deze eerste aflevering gaat het met name over de basis van Microsoft Teams en de voordelen voor bedrijven en Microsoft Partners.